17. 8. 2015

Krkonošský pohár DH 2015 CUBADH



V sobotu 15. srpna se v Benešově u Semil konal 1. závod seriálu Krkonošského poháru na lokální trati CUBADH. Vše začalo brzkého rána kolem třičtvtěnadevět , kdy po pátečních přípravách a neoficiálního tréninku jsme o 2 hodiny zaspali. Mezi 9 – 11 hodinou se to pomalu začalo sjíždět na parkingu a vlastně nikdo ( kromě Dema a Drzhora - příjezd v pátek ) nepřijel ve stanovený čas . 


Byli jsme připraveni to odpálit ve třech lidech a rozdělit si ceny . Kolem oběda se výjimečně neobědvalo , dorazily veškeré organizační složky, proběhla kontrola tratí hlavním rozhodčím Mr. Drzhorem , registrace s kontrolou chráničů, platného homologačního štítku helem, prezentace , trackwalking na biku, kudy že se vlastně pojede, pak proběhl trénink číslo 2, kde již proběhla první diskvalifikace za neoprávněný pohyb v trati bez zaplacení nutného startovného ( Čenz Fašens si to vzal k srdci a hodně se rozbil na T4SX a stejně jako loni na pojezdu jel po druhým jumpu do nemocnice ) . 13:00 cca startujeme 1. jízdu na T1, do cíle dorazili všichni startující ( Kačer se vyndal až za cílem o kořen, který tam podle rozhodčího vůbec nikdy nebyl a nikdy nebude – nebo tam teda Drzhor při kontrole nedošel ). 

Druhá jízda nastala kolem 14 h, T2 je mnohem obtížnější i o něco časově delší a to se podepsalo na chudé účasti v prostoru cíle. T2 nedojel po defektu favorit Demo Sidor, po pádu a opravné jízdě Lukáš Hnč Hanč. Ve výsledku protnuli časomíru pouze 4 závodníci, Danu Liškovi se ještě povedlo se dost vyndat v prostoru za cílem. Vzhledem ke stavu po druhé jízdě, že se nikomu nechtělo lepit duše , vařit utržené náboje a vlastně se nikomu nechtělo jezdit, protože ráno se nám zasekla lanovka a nahoru se tlačilo , zrušili jsme 3. Jízdu na T4SX a z lehka se jen polítalo, pofotilo s následným přesunem na ketering Boxxerservis.cz. Po větší hostině jsme vyhlásili stupně vítězů + 4. Erika, aby nebyl smutný. 

Následoval přesun do local pub a noční přípravy na Tokio drift. Díky všem, co jste se zúčastnili , přijeli i z daleka, partnerům závodu BOXXERSERVIS.CZ , BIKESTYL.CZ , lidem co přišli pomoct s měřením a organizací, fotit , koukat … těšíme se na 2. Závod a věříme, že to bude v podobném duchu. Díky, team CUBADH

Honza Kobr - Žán


profi fotogalerie z krabičky na mejdlo, telefonu a foťáku a kamer tady a tady 
video bude v prosinci



výsledky schválené od UCI a svazu s rudejma hvězdama:

reklama na závody musí bejt: