25. 8. 2016

Pozvánka na BodyArtHrad Dačice Downtown

 Pozvánka na BodyArtHrad Dačice Downtown:



Za cca 14 dní se přijeďte zabít dlažební kostkou do hlavy - Dačice (use google), rádi vás přivítáme pod záštitou BodyArtHrad na poháru světů ve sjezdu městem, večer tradiční zábava, veselice pankovice zabijem se do palice:








Alexandr Sidor:

Když se mi sezónu 2015 povedlo vyhrát sérii Czech Downtown Tour, začal sem přemýšlet o downtownu v mém rodném městě, v Dačicích. Jde totiž o ten nejlepší způsob jak náš hustej drsnej sport přiblížit širší veřejnosti. A když jsem viděl jak to Stráňovi v Ústí na Úletu a Čerwovi v Rakovníku klape, musel jsem do toho tak jít. Spojil jsem se se správným člověkem – Petrem Kunkalem, který má v Dačicích cykloservis a pomalu jsme začli přemýšlet, jak vlastně downtownové závody udělat. Naštěstí čím menší město, tím větší a lepší známosti a vztahy a tak po pár konzultacích se starostou města, technickými službami, městskou policií, farářem, pár soukromými majiteli a dalšími lidmi se naše vize zhmotnila.

Zhmotnila se do podoby 455 metrů městského sjezdu, od krásné věže barokního kostela sv. Vavřince, přes schody a uličky na renesanční náměstí, až do „myší díry“ – třešničky Dačického downtownu. To vše ve městě, které dalo světu v roce 1841 první kostku cukru !

Závodníky a diváky budou čekat dlouhé kostelní schody, dřevěný wallride, skoky přes auta, hliněné klopenky, další schody, drop přes schody, další schody, kluzké dlažební kostky, skok do myší díry… Po vyhlášení se přesuneme do klubu Kostka, kde k tanci a zábavě zahrají kapely Mullethead, No Foto a Crashdogs. Další informace a vše podstatné je na plakátě. Takže v sobotu 10.9. vojedem Dačice !! Děkujeme partnerům hlavním i vedlejším


/ve zkratce: buzny zas něco vymysleli a že budou plameny 😀/