8. 12. 2022

RockShox Fligh Attendant – upgrade kity pro přestavbu odpružení vašeho kola.

 

RockShox Flight Attendant - Vidlice

Značka RockShox nově přichází se sadami na přestavbu opružení kol k plně automatizovanému pomocí technologie Fligh Attendand. Hned z kraje je ale třeba dodat, že tyto kity nelze použít na jakékoli kolo, ale pouze na vybrané modely značek Canyon, Specialized, Trek a YT.

Co to je Rock Shox Fligh Attendant?

Jediný automatický systém odpružení, který naslouchá jezdci a reaguje v reálném čase. Flight Attendant využívá sadu senzorů, které snímají podněty jezdce a terénu a předvídají dokonalou polohu odpružení. Díky tomu můžete jezdit rychleji, déle a věnovat méně energie nastavování odpružení a více času tomu, co je nejdůležitější: nespoutané radosti z jízdy. 

RockShox Flight Attendant - tlumič

Sady pro přestavbu Flight Attendant obsahují vše, co je třeba k vylepšení svého stávajícího odpružení na tento plně automatický systém. Jsou určeny pouze pro konkrétní značku, model a rok výroby kola.

  • Není-li uvedeno jinak, je vyžadována osa středu DUB.
  • Sady obsahují kompletní vidlici, tlumič, hardware k tlumiči, snímač šlapání, 2 baterie a nabíječku, pokud není uvedeno jinak.
  • Systém Flight Attendant je kompletně odolný proti vodě a prachu podle normy IP69K.
  • Baterie je sdílená se všemi ostatními komponentami SRAM s podporou systému AXS.
  • Vše je kompatibilní s elektronickými ovladači AXS včetně 2tlačítkového levého pádla Eagle AXS Rocker Paddle.
RockShox Flight Attendant - sada

Aktuální kompatibilita RockShox Flight attendant:

V nabídce naleznete tři typy sad: Trail, All mountain a Enduro.

Trailový kit je dostupný pouze pro model Canyon Neuron 29 – 2021-2022. Obsahuje vidlici RockShox Pike Ultimate Flight Attendant, tlumič RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant, blatníček RockShox, snímač šlapání SRAM AXS DUB, baterie SRAM AXS a nabíječku.

All mountain sada vyhovuje modelům Canyon Spectral – 2019-2022, Canyon Spectral:ON – 2023, YT Jeffsy 29” – 2019-2022. Obsahuje vidlici RockShox Lyrik Ultimate Flight Attendant, tlumič RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant, blatníček RockShox, sensor šlapání pro osy SRAM AXS DUB nebo Shimano EP8, , baterie SRAM AXS a nabíječku.

Enduro kity jsou pak vhodné pro modely Trek Slash – 2021-2022, Specialized Enduro – 2020-2022, YT Capra 29” – 2022. Obsahují vidlici RockShox Pike Ultimate Flight Attendant, tlumič RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant, blatníček RockShox, snímač šlapání SRAM AXS DUB, baterie SRAM AXS a nabíječku.